WelCoME !

hi... love ! aku masih disini

Tuesday, 29 January 2013

dairy 28.01.2013

Assalamualaikum,..

Alahamdulillah..slmat untk hri ni,sbnrnye aku tgah tertekan sgt3! dgn hal keje lg,,,bukan aku nak merungut keje tp org yg keje ngn aku ni pun tolong la amek sikit perhatian...keje tak nak buat langsung fedup lah ! kalo aku boss da lme aku singkirkan..aku kira hormat lg kat dia..sbb dia da berusia,..tp dia nak push aku kemain...da la aku yg senior..3thun aku keje situ,dia bru sthun tp penghormatan yg aku bg..dia pijak kple aku...da la wktu keje malas keje,waktu cuti num 1 nak cuti...ape nih ? dia sihat2 nak cuti..dok uma buat ape ? aku yg nak mc ni kene keje..aku sakit tau tak ! smpai kwan2 tegur knpe aku pucat je...aku tak sihat sbnrnye..tp aku kuatkan hati...aku taknak kecewakan pkcik aku...aku nak tolong dia..anak dia pun tak boleh harap,tak bole bantu bsnes bapak sndiri..aku ksian dgn pakcik..

kalo aku takde masalah ape2 aku tak kisah...masalah sekarang aku tak larat..aku tinggalkan sehari pun dah terkontang kanting ni kan nak cuti lame...lg lame aku tggalkan lg la belambak keje...sthun keje pun aku tak pnah amek cuti lebih 10hri..kurang 10 hri ada..aku bukan nak tunjuk aku terbaik ape semua..tp tolongg la bg  manfaat pd cmpany ckit,..gaji tiap bulan dpt..bukan tak byar,byar...
kalo dtg keje pun blik awal kekdg blm pkul 5 da blik...ape lah,.bnde da berlarutan,bru hari ni aku terpanggil nak tulis dlm dairy aku yg ini,..aku da tertekan sgt..aku xde tmpat nak share...yg bole puaskan hati aku...aku tak sggup nak share ngn mak ngn adek brdek aku,..aku taknak tahu ape yg aku tanggung....

macam mne pun esok aku ttap kene amek mc...migrain da teruk,stock ubat pun da abis..penadol memg tak jalan...sepapan telan pun blm tentu baik...argghhh ! tak memahami lgsung ! pentingkan diri !
lama2 bole jdi gile aku ni..bole jdi gile tau tak...! skit kple !
mcm2 kerenah...bukannya beratus pkerja,ni brpe kerat je..tp Ya Allah Ya Rabbil mencabar kesabaran aku...kekdag aku selalu elak utk berurusan dgn dia...sbb dia buat kje mcm berak tak basuh...semua nak aku abiskan..tensionnnnn !


dah...migrain gile ni dah dtg...
bai
nak tido...errgh ! erhh nak muntah..dah2




No comments:

Post a Comment

Copyright© All Rights Reserved impian3@blogspot.com