WelCoME !

hi... love ! aku masih disini

Sunday, 17 February 2013

Di malam Aspirasi Wanita Muda

Assalamualaikum,
Alhamdulillah,majlis ni berjalan dengan lancar,..terima kasih kepada semua yg datang...sini aku nak share skit2 gambar..tp banyak gmbo aku je dri org lain,sbb mlm tu perut skit..skit pmpuan..ok..jdi kena dok diam2 lah..haahaa
ok... persilakan gmbr comel dri insan katik..kahkahkhaaaa...~


yg atas sebelah kiri..original..yg lain sje gatal2 nak edit...see !
............................................................................................


saja nak tunjuk lips i yg sexy..hahahaa....xde motif pun gmbr ni..tp aku suke tah lah.. :)
.....................................................................................................................



u all's...sexy tak i..hahahahaa...

yg bawah2 ni edit yg sexy ni..kahkahh !
................................................................................................................




..................................................................................................................................


dengan bff i okeys !
kami selalu bersama..but malam ni die dpt miss world u know !
wow ! best kan...

.........................................................................................................................


SHE !
pipi kite bulat sgt kan..haiyaaa...bila nak surut macam air laut ni....
very the chubby bumbum ! hahahahah

................................................................................................................................



Miss World di malam Aspirasi kita !
sbnrnya ade lg sorg,tp xsempat nak amek gmbo dia...dua2 lawa,cntek jelita..tp tak smpat amek gmbo mereka berdua !
....................................................................................................................................


ni i yg montel sedebuk..hahahaa...helo guys ! i akan slim nanti okes !.. jgn terkejar2 pulaks
ishhh....overs pulaks..hahahhaa..

................................................................................................................



comel tak kiterang...comel kan..
tapi gigi taring i tersentil keluar u...sweets tak ?
takpe2 nanti i pkai pagar ke'k gigi,,haaa...bru cun tersusun je nanti..
u alls tgok pun nti mesti jeles..hakhakk

.................................................................................................................


kalau senyum mata mesti sepet...sepet kan..hahahaaa pipi tembam !
macam cina pulak muka aku ni..patut la ade cino tu kate aku ni mak ke bapak cina..hahahhaaa..
tp xde sape pun cina..cuma atok sblah ayah je upe cm cina ckit..

.....................................................................................................................................



makan..yeah !

...................................................................................................................


penuh pinggan !

........................................................................................................


ramai tak..ramai tak hekehkk..tema nye pink n blue... jdi i pilih blue untk dress !

.............................................................................................


i dengan wawa...dok sebelah2 krusi..hehe...brtur sme2 amek mkn..


................................................................................................................



okeys...yg tengah senior kami !.. da lame tak jumpe akak ! miss u so much..tak sangka,.msa tu kami skolah lagi dan berusia 19thun..skrg da 23thun..bila akak tanya da berikat blum..OMG ! sy belum lg..but my bff yg cun tu dah lama di sambar org ~ weeee.... org cntek jalan dlu ~ peace yooo !

..........................................................................................................................




KAMI 
.......................................................................................................................



tak cantek xpe,..janji bahagia..wahahahaha

......................................................................................................................




hahahaa...org amek gmbo aku jelir lidah mcm budak2 kan..pastu ketawa..ape pun lah...

......................................................................................................................................



lagi..haha
sampai muntahlah korang tgok gmbo aku ni....

...........................................................................................................



da malam,..mate msih biru..tema punya pasal,..biru ! eeggh

........................................................................................................


berkerut !

ni da blik..tgh malam...ngtok gile,..ngn penat n skit pmpuan..ok bai









No comments:

Post a Comment

Copyright© All Rights Reserved impian3@blogspot.com