WelCoME !

hi... love ! aku masih disini

Thursday, 7 March 2013

07.03.13 (subuh)

Assalamualaikum olls

selamat pagi Cinta...

hi,..awal subuh hari ni aku bangun...
korang penah tpikir tak betapa best seorg jdi yg terpenting ? aku nak jgak jdi mcm tu,..tp itu smua mustahil kan., sapalah nak pentingkan aku dlm hidup ur oll's

kalau korg nak tahu.yg diri tu penting ke tdk..salah stunya ialah, bgun tido je tgok2 ade msg masuk..urmm...hati mesti sukekan..ni tdk,sedar2 xde ape2 pun...spoil mood stu hari...

to my sayang,..syg kite tak...?
rindu kite tak ? rase diri awk tu penting tak ?
pentingkan ?

awak, sy tak sempurna TETAPI sy cube jdi antara yg terbaik dimata hati awok...
sebenarnya, tak sangka yg kite skrg da bckap mlalui hati...tp tak tahu lah awk tu,..asik nak down kan kite je,.skit2 hati pun syg tau x...majuk kemain,bukan sja2 nak majuk tp tah lah hati semakin sensitif..lg2 org yg kite syg ejek..mak aii..sedih siot..

hah ! ni post pasal da single ni pesal,..saje nak skitkan hati kitekn..kite buat mcm tu nak ? putih mata kang...awk, walaupun kite tak cntek,xlawo,.tak slim merllim...tp kalo comel tu bole kalahkanlah top model awk tu...hahahaa..bersusun yg dtg...tak takot ke ?ahakkks !
yg post tu kenapa ? kite ni ape ? kite ni apeeee ? ? ?

ergggg...skit hati je...
kalau sayang kite jgn lah buat cam tu, dah la kuat cemburu..jeles ! ibu segala cemburu ni tau tak ?!
satu malam kite tunggu msg dri die..urmmm hampe je,..tido le tu...kite tido smpai lptop tak tutup...


to my sayang,
i miss u so so soo much !
ahaaakkks !

(nampak tak btapa kite rindu die..panjang tu " soo " )

awak,..sejak akhir2 ni kite makin jauhkan...jauhlah..mcm sorg ke utara, sorg lg ke selatan
hahahaaa...takpe3..xkesah... asalkan masih ade,.

biar pun jauh tp sy msih ade awk mucuk !


love u dearssss.....
selamat subuh !












No comments:

Post a Comment

Copyright© All Rights Reserved impian3@blogspot.com