WelCoME !

hi... love ! aku masih disini

Friday, 8 March 2013

08.03.13 / 9.40pm

Assalamualaikum,..

selamat Malam...shri skit dkt kwasan perut..tp xpasti sbb ape..rase pedih je...bukan period pun..tp kawasn tmpt sllu sgugut..urmm..entah knpe tak tahulah...Jumaat yg penuh ngn aktiviti,..bz gile hri ni..Ya Allah, sgt sibuk,..tp sekarang sibuk mcm mne pun aku akan luangkan sikit mase untuk blog,..sbb ia skrg sbahagian aktiviti hidup aku...

balik dri keje lewat,jdi tkejar2 ke gym,..urmm..letihnya..xbtenaga hari ni...blik dri gym plak bru la bole lepak2 ckit..ni pun xmdy lg..bila dok sorang2...aku bace isi hati,ape yg ade ape yg aku tanggung,..
jujur aku kata,.aku rindukan dia...dia pulak sibuk cari jodoh lain...tak apelah..biarkan dia bahagia pun da ckup bg aku...sbb aku xmampu untuk bahagiakan dia...rindunyaaaa...arghhhh !

esok aku akan kluar dri port dickson...selamat tinggal Port Dickson..entah kemana pun aku tak tahu..mcm ni lah kan hati dan jiwa tgah kacau...saat2 mcm ni aku teringat mmber dari sabah ajak aku keje dan tinggal sana...agak2 ade lg tak keje yg hari tu tuh...dok sne pun ok kan..bole jdi org utan skli..aku nak tggal kat area  kampung,...dan ape yg aku ade kat sni bg lah family pakai...jauh dri teknologi,..jauh dri segalanya dan biarlah dkat dgn Allah..

andai kata hari ni hari terakhir aku post dkt sini dan mana2 je...satu je aku mintak,...sedekahkan Fatehah...sbb Al-Fatehah ni bukan je untuk org da meninggal tau...ai jgak bole dguna untk tujuan lain....dan jgn lupa...Maafkan Aku !





No comments:

Post a Comment

Copyright© All Rights Reserved impian3@blogspot.com