WelCoME !

hi... love ! aku masih disini

Sunday, 31 March 2013

31.03.13 / 7.52pm

Assalamualaikum semua !


today !

aku nak share ngn korang,hari ni hati aku sedey sgt,.da la putus cinta dgn diri aku tak stabil mcm org lain lg..hati aku memg tak tenang,..aku nak mak ! mak aku pulak pegi pahang..risaunya...sedey lg..aku sorg2 dok nanges..xde sesiapa tahu... tp serius,.aku sedih ! aku menangis...aku tak kuat dgn cabaran hidup smua ni...rindu mak,rindu dia...sejak dri hari tu dia buat tak tahu je...ya Allah,kecewanya..aku block dia bukan sbb aku benci dia..tp sebab hati aku tak cukup kuat tgok dia post yg mcm tu,..aku rindu dia..aku cube text dia,tp dia kate bz chat ngn org lain..urmm ok je mampu aku balas..tp air mata berjuntai2 jatuh...mcm tu ke sygkan aku ?


sekarang aku tak mintak apa..ckuplah sebuah keluarga yg bahagia...skrg aku sunyi,..sorang2..aku tak bercampur dgn org,.bukan xnak bcmpur tp aku tak pandai nak bergaul...sekarang aku tertekan sgt..tertekan yg amat sgt..Ya Allah,tolonglah bantu aku,.cekalkan hati ini,berilah aku seribu satu kebijaksanaan,ketabahan...

SEDIH sangat....Allah pinjamkan aku kebahagian sekejap je..xde tempat aku nak share selain mengadu pada Allah..sinilah tmpt aku luahkan sikit....

mak..baliklah cepat..buat apa lama2 dkt pahang tu,.along rindu..xde sape lg yg along ade lg...aku kesian sgt dkat mak,..die selalu pesan,sebelum dia pergi, dia nak aku dijage dgn baik..dia mintak aku cri seorg suami yg bole terima aku seadaanya...mak,bukan along tak cube cri..tp belum ade yg bole trima along seadaanya...
aku xnak kesal...













No comments:

Post a Comment

Copyright© All Rights Reserved impian3@blogspot.com