WelCoME !

hi... love ! aku masih disini

Tuesday, 5 March 2013

a moment

Assalamualaikum olls

buat mase tdekat ni aku bz sgt2...walaupun bz mcm mne pun aku tetap nak share sesuatu..
seorg lelaki yg bru jgak aku kenal,baru jgak rapat sjak kbelakangan ni..
bila aku jengok2 fb dia rupanya dri november 2011...tp dlm bulan april 2012 bru btegur2 sape..dan sejak2 akhir ni kami smkin rapat...
aku senang dengan kehadiran dia,tak tahu pulak lah dia mcm mne kan...insyaAllah dia mampu bahagiakan aku,..cukup lah ape yg ade..aku trime dia seadanya...aku harap sgt,die cinta terakhir..biar ape org kate,asalkan aku bahagia...
tiap mase rase rindu bile dia mghilang,..bz sgt dgn keje,..terasa sunyi,sbb time die tak keje asik kene layan msg call dia jelah..aku tak tertekan walaupun dia jauh..harap masing2 mmpu jaga diri sndiri..
\sesuatu, harap ape yg dirancang akan mjadi..semoga Allah meredhai hubungan kami..insyaAllah...


amiinnn...~

No comments:

Post a Comment

Copyright© All Rights Reserved impian3@blogspot.com