WelCoME !

hi... love ! aku masih disini

Tuesday, 6 August 2013

dairy 06 aug 13 / 11.40pm

Assalamualaikum olls,

aku pnah ckapkan aku ni gemuk sgt...mmglah gemukk..tak pe,aku tak kisah pun...dkat mulut mmg aku kata tak kisah,.jauh dsudut hati aku amat kisahknnya....dah gemuk tak cantikkn?.

kalo u olls nk tahu,.aku ada bkenalan dgn sorg mamat ni,..oke,.dia cumel je,mcm bby face je muka dia,perhhh hidung mancung,putih lepak plk tuu...nak djdikan crta,dia ni senior aku dlu kat skolaa...hahaa...aku frm2 dia frm5... Mmg la tak knl la kn...kadang2 je aku nmpk dia,.dia sweet je,.hahahaaa

masa terdekat ni kitarang da jd kawan,.. Mgkin rasa ehsan dia,dia nk tolong aku,..eceeehhh2... Nak jdi jurulatih ke?..hahahaa lebih kuranglaa kot,.aku cuba sdaya upaya untuk diri sndiri, kluarga dan jgk pda org yg bsungguh2 bantu aku untuk mnurunkn berat bdan yg sedia ada berat ni...

aku pun bukn nak kurus keremping sgt pun,..ckuplaa untuk jaga kesihatan aku nih...sooo,..korang tak yah jeles oke! Aku siap ada org tolong melatih aku joging tiap ptg..hahahaa...minggu dpn startlaaa...
rasa takot pun ada jgk..hikhikk...

takpee,..sy cuba terbaikk...hahahaa


oke olls,.. Nanti kita sambung oke !

love u !



Monday, 5 August 2013

dairy 05aug 13 / 03:45am

Assalamualaikum olls..

dah lama sgt aku tak on blog ni,..waktu terlalu suntuk untuk aku update segala crta kisah aku,..skrg pun guna phne je,..telah berbulan2 lamanya agak2 nya berabuk dah kalo ia brg dok?.. Oke

masa skrg aku sgt delema...siapa sebenarnya pilihan hati,..aku sygkn dia,..tp dia sering abaikan aku...tp rasa syg ni beda dgn yg lain...

mungkin wujud rasa kasih,ttpi blm tentu dia orgnyakn?...aku lbih bhati2,.tak semua org baik kn,..apa2 pun biarlah aku utamakan parents aku,dia lebih berhak tahu dan rasa dgn siapa aku lebih sesuai,..restu sgt2 bernilai,..aku harap,perancangan hidup aku akan bjalan dgn lncar,.





Copyright© All Rights Reserved impian3@blogspot.com