WelCoME !

hi... love ! aku masih disini

Monday, 5 August 2013

dairy 05aug 13 / 03:45am

Assalamualaikum olls..

dah lama sgt aku tak on blog ni,..waktu terlalu suntuk untuk aku update segala crta kisah aku,..skrg pun guna phne je,..telah berbulan2 lamanya agak2 nya berabuk dah kalo ia brg dok?.. Oke

masa skrg aku sgt delema...siapa sebenarnya pilihan hati,..aku sygkn dia,..tp dia sering abaikan aku...tp rasa syg ni beda dgn yg lain...

mungkin wujud rasa kasih,ttpi blm tentu dia orgnyakn?...aku lbih bhati2,.tak semua org baik kn,..apa2 pun biarlah aku utamakan parents aku,dia lebih berhak tahu dan rasa dgn siapa aku lebih sesuai,..restu sgt2 bernilai,..aku harap,perancangan hidup aku akan bjalan dgn lncar,.





No comments:

Post a Comment

Copyright© All Rights Reserved impian3@blogspot.com