WelCoME !

hi... love ! aku masih disini

Wednesday, 16 July 2014

Dairy 16 july 2014



Assalamualaikum...

Alhamdulillah,sudah 18 ramadhan dah kita..hehehe moga2 ibadah kita dterima olehNya..

lama sangat su tak update blog ni,bukan apa..cuba kadang2 tak sempat..byk sgt kejenya..hahahahhaahahah
hari ni nak share skit...su dah 24thun, asal jumpa kawan2 sanak saudara mesti dierg tya jodoh kan??.. Alahai,kita bukan tak nak nikah dah jodoh kita belum sampai lagi..Sabarlah hati.. Jodoh tak lekat, semoga dapat yg boleh terima kita seadaanyaa yg mmpu didik kita kejalan yg diredhai dan semoga diaa yg terakhir kita cintai dan smpai ke syurga...aminnn...

Cewaahhhh ! update2 blog je trus ckap pasal jodoh,..hahahaha
 dah tu je kita nak share..

selamat berpuasa !

No comments:

Post a Comment

Copyright© All Rights Reserved impian3@blogspot.com